Back to Public Benefit Organization

 

Activiteiten rapport voor het jaar 2016

In 2016 steunde de HSI lidorganisaties financieel met publieke activiteiten en lokale centra ter bevordering en het geven van informatie over de holosophische thema’s (natuurlijke en gezonde levensstijl, vegetarisch leven, methoden van zelf-introspectie en meditatie). Deze activiteiten vonden plaats in verschillende landen in Oost-, Midden- en Zuid-Europa en de DR Congo in Afrika.

De HSI heeft charitatieve activiteiten gepromoot via de HSI blog.

Het HSI bestuur heeft de steun voor vrijwilligers en groepen versterkt, voor geselecteerde nationale organisaties, met als doel het werk op grassroot niveau te verbeteren. Dit gebeurde in samenwerking met de nationale organisaties. Dit werk zal later uitgebreid worden naar alle organisaties.

Het HSI bestuur heeft privacy deskundigen gecontracteerd om ervoor te zorgen dat HSI voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de EU.

De Poolse Holosofische Vereniging (PTH) werd verder ondersteund met het beheer van het internationale centrum LCP. Het doel van het centrum is om de ideale omgeving te bieden voor het ervaren van een natuurlijke en gezonde leefwijze. In augustus 2016 organiseerde de HSI een internationale retraite in het LCP (European Summer Retreat 2016).

De HSI heeft een evenement in Slovenië georganiseerd, speciaal voor mensen tussen 18 en 36 jaar met een focus op liefdadigheidsactiviteiten.

In 2016 vond de Algemene Vergadering van de HSI plaats op 30 april in LCP, Pobiedna, Polen.